Факультет соціології. Київський національний університет імені Тараса Шевченка

09.03.2023   Administrator   Категорія: Профорієнтація

Добрий день!
Вас вітає Факультет соціології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Враховуючи високі результати НМТ та ЗНО ваших випускників, гадаємо, що вашим учням було б цікаво і корисно дізнатися про навчання на факультеті соціології КНУ. Тому пропонуємо провести спільний онлайн захід з профорієнтації, на якому ваші учні 10 та 11 класів дізнаються про сучасні та популярні спеціальності «Соціологія» та «Менеджмент соціокультурної діяльності», переваги навчання на факультеті соціології та можливості працевлаштування під час та після навчання.

Презентація триває близько 15 хвилин, після якої ми з радістю дамо відповіді на ваші запитання щодо особливостей отримання вищої освіти в Україні, навчання на нашому факультеті та ін.

Розглянемо зручні для Вас дату та час.

Будемо вдячні за Вашу відповідь.

Також запрошуємо Вас відвідати онлайн День відкритих дверей факультету 25.03.2023, 22.04.2023 та 27.06.2023 року о 12-00. Для участі будь ласка заповніть коротку реєстраційну форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXTvL-J3eQIcPt4DcjXV8K7nIAuM1eGyPQp6e6BqVzAMLVlg/viewform.

Запрошуємо у чат для абітурієнтів https://t.me/abitsocknu2023 . Тут Ви зможете отримати відповіді на багато запитань.

.Факультет соціології проводить Конкурс есе для старшокласників 2023.
Запрошуємо ваших учнів взяти у ньому участь за посиланням https://sociology.knu.ua/uk/news/fakultet-sociologiyi-ogoloshuie-konkurs-ese-dlya-starshoklasnikiv-2023